Flere av våre dyktige grønnsaksprodusenter stiller på Matstreif ved Rådhusplassen i helga. Flotte, friske , rene og gode råvarer - rett fra Gartneren! Matstreif har etablert seg som Norges største matfestival med mat og drikke fra mer enn 200 norske utstillere fra hele Norge samlet på Rådhusplassen.

På Matstreif 7. -8. september  møter mer enn 200 norske produsenter og utstillere av lokal og regional mat som viser frem sine matskatter på Rådhusplassen i Oslo. Godt over hundretusen besøkende regnes hvert år. En flott arena å vise frem sine produkter, snakke med folk og bygge nettverk. I år er Hanasand Gård & Gartneri, Bjertnæs & Hoel, Skjærgaarden Gartneri og Vang Gård godt representert med sine produkter.

Heia norske gartnere, og heia norsk landbruk og matkultur!

Matstreif er Norges største nasjonale matfestival og arrangeres som en årlig begivenhet av Innovasjon Norge på oppdrag fra Landbruks- og matdepartementet.

Dette er stedet å være for alle som lurer på hva som rører seg innen norsk mat og drikkekultur og er opptatt av gode smaksopplevelser. Det kommer lokalmatprodusenter fra hele landet for å vise frem det ypperste av hva det norske matfatet har å by på.