NGF er landets største interesseorganisasjon for gartnere og andre som støtter produksjonen av norske grønnsaker og blomster. Vi arbeider for å bedre vilkårene for norske gartnere og norsk grøntproduksjon.

Nettverket jeg får gjennom NGF er viktig. Vi gartnere trenger en felles plattform å forhandle ut i fra. Det er NGF som ivaretar de politiske utfordringene vi har i næringen og som gjør jobben for oss.

Jone Wiig, Rogaland, Medlem i NGF

 

Hvem kan bli medlem?

Alle gartnerbedrifter  eller enkeltpersoner med tilknytning til næringen kan bli medlemmer hos oss.  Vi tilbyr assosiert medlemskap til firmaer/bedrifter/organisasjoner som støtter NGFs arbeid. Og vi har et eget studentmedlemskap. Mer om medlemskap i NGF. 

NGF er en spesialisert organisasjon hvor det er lite byråkrati og kort vei til ledelsen. Jeg får raskt tak i riktig person. NGF plukker fort opp medlemmenes henvendelser. Det gir oss store påvirkningsmuligheter.

Kristin Bue Jahn, Akershus, Medlem i NGF

                                                                                                                                

Hvilke fordeler får jeg?

NGF jobber kontinuerlig med næringspolitiske saker som er til fordel for våre medlemmer. Vi har forhandlet frem en rekke avgiftsfritak knyttet til produksjon, og vi gir våre medlemmer gode avtaler på strøm og forsikringer. Vi tilbyr også energirådgivning, relevante produksjonsverktøy, advokatbistand, egen veiledningstjeneste til planteskoler og mye mer.  Mer om dine fordeler.

Utvilsomt den organisasjonen som ivaretar grøntnæringens interesser aller best!  

Stig Arild Oldervik, Nord-Trøndelag, Medlem i NGF

Hva koster et medlemskap?

Medlemsavgiften består av en grunnavgift i tillegg til en arealavgift. Mer om medlemspriser.

Ønsker du mer informasjon eller å bli medlem?

Ring 23 15 93 50 eller fyll inn skjema under:

Kontakt oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.