Norsk Gartnerforbund er norske juletreprodusenters næringsorganisasjon. Vi jobber for å informere om, og legge til rette for en bærekraftig framtid for norsk juletreproduksjon.

Er du produsent?

Norsk Gartnerforbund er næringsorganisasjonen for alle som dyrker juletrær og pyntegrønt i Norge, etter at organisasjonen Norsk juletre la ned sin drift i februar 2023. Vi i Gartnerforbundet ønsker alle produsentene velkommen som medlemmer her hos oss. Les mer og meld deg inn her.

Norsk juletremesse 2024 arrangeres i Stavanger fra 7-9.mars. Her finner du foreløpig program.

Ønsker du å kjøpe tre?

Ingenting slår gleden og duften av et ekte norsk tre til jul. Er du på jakt etter hvor du kan kjøpe ekte norsk juletre i år? Her finner du en oversikt over utsalgssteder.

Ta kontakt!

Ta gjerne kontakt med oss for pressehenvendelser, eller for å diskutere faglige eller politiske spørsmål. Ønsker du informasjon om, samarbeid med, eller er interessert i norske juletrær eller pyntegrønt? Her kan du kontakte oss!

 

Til alle tider har mennesker brukt planter og plantedeler til å dekorere både inne og ute. I Norge har det vært stor tradisjon for einerstrø på nyskurte gulv, bar på dørmatta, gåsunger til påske og girlander rundt stolper. I Christiania ble det første juletreet registrert i 1822, og i 1919 ble det første reist på Universitetsplassen i Oslo. Hele 90% av oss nordmenn pynter et eller flere trær til jul.

 

Styret i norsk juletre, NGF

Leder Knut Olav Skrindo E-post: knutolav@skrindo.com
Tlf.: 90638638
Styremedlem Fredrik Gedde E-post: fgedde@online.no
Tlf.: 92885645
Styremedlem John Anders Schei E-post: johnanders@hemne.as
Tlf.: 981077466
Vara 1. vara: Birgit Hagalid

2.vara: Karl Henrik Hals

birgit@hagalid.net

post@norskejuletre.no

Sekretariat Maria Fall Norsk Gartnerforbund