Mange dyktige grønt - og fruktprodusenter er blant årets 35 finalister til årets Det Norske Måltid. Hvem som vinner kategoriprisene får du vite på finalen i Det Norske Måltid den 11. januar 2019 i Stavanger!
Det Norske Måltid (DNM) har som formål å synliggjøre bredden av landets matproduksjon og de unike råvarene som blir produsert. DNM ønsker å bidra til at nye produkter og råvarer får mulighet til vekst, slik at flere forbrukere blir bevisst norsk matkvalitet og mangfold.
DNM kårer de beste matproduktene i Norge og er landets viktigste og mest prestisjefylte prisutdeling. Den kategoribaserte konkurransen danner selve grunnmuren i hele Det Norske Måltid sin struktur.
I år er finner du mange spennende gartnere, grønt- og fruktprodusenter blant finalistene:
Årets det grønne – naturell
Skjærgaarden Gartneri / Kristin Stenersen og Bjørge Madsen
Vestfold
Lærdal Grønt / Harald Blaaflat Mundal
Sogn og Fjordane
Smågrønt / Barbara og Kamil Slowik
Rogaland
Årets det grønne – foredlet
Askim Frukt- og Bærpresseri AS / Astrid Lier Rømuld
Østfold
Dyre Gård / Anne-Lene og Hans Olav Bjerketvedt
Østfold
Røyse Frukt- og Bærpresseri / Ingvild Collet-Hanssen, Cecilie Bjørnebye Jensen, Anders Ullern
Buskerud