Malin Arntsen fra NRK-serien "De ustoppelige" sparket nytt liv i lokalsamfunnet på Rødøy og driver i dag den populære Klokkergården på Helgelandskysten. På GARTNER 2018 skal hun snakke om sitt gründer-eventyr. Hva kan hun egentlig lære norske gartnere?

PÅ GARTNER 2018 skal Malin Arntsen snakke om distriktsutvikling i praksis. Hvordan kan hun påstå at ingenting er umulig og hva kan norske gartnere lære av hennes unike historie? Hør henne og flere spennende foredrag på GARTNER 2018 23. til 24. oktober.

Malin er kjent for å ha bygget opp Klokkergården på Rødøy. Herregården har blitt til et av norgeskystens mest anerkjente overnattings- og spisesteder, og som besøkes av tusener hver sommer. Stedet ligger ved foten til det kjente landemerket fjellet Rødøyløva på Helgelandskysten. Herregårdens kjøkken er kjent for sin mat basert på gammel kunnskap og lokale råvarer.

Arntsens mange bragder som samfunnsbygger og gründer har blitt presentert i NRK  TV-serien «De ustoppelige».

– Malin sparket liv i et lokalsamfunn med stor optimisme og aktivitet. Vi gleder oss til å høre mer om hennes erfaringer,  sier Sidsel Bøckman, ansvarlig for arrangementet GARTNER 2018.

Meld deg på i dag, fortsatt ledige plasser. Vi gleder oss til å treffe deg!

Les mer om Malin her.