Helse i grøntnæringen - og grøntnæringens rolle i norsk folkehelse. Hør interessante foredrag, og møt kollegaer fra hele landet 24.-25.oktober. Vi sees i Lillestrøm på GARTNER 2023!

Sunn, frisk og grønn!
GARTNER arrangeres i år for 9.gang, og er etablert som et møtepunkt for grøntnæringen. Her møter du nye og gamle kunder og leverandører, og kan samtidig lære nytt for næringen gjennom foredrag og samarbeidspartnere. Kvelden 24.oktober samles vi til en hyggelig festmiddag.

Vi ønsker alle grøntprodusenter, rådgivere, leverandører, studenter og andre som er nært knyttet til næringen vår velkommen til to dager fullspekket med sosialt samvær, gode møter og masser av nyttig faglig og inspirerende påfyll. Hold av datoene, 24.-25.oktober!

Grønt til mat og grønt til glede
Helse, miljø og sikkerhet, mental og fysisk helse, grønne rom og grønn bølge. Grøntprodusentene har en viktig rolle i utviklingen av folkehelsen, og på GARTNER 2023 får vi høre mange interessante innfallsvinkler.

Program og påmeldingsinformasjon blir sendt ut til alle våre kontakter i august.

Noen bilder fra fjoråret (GARTNER 2022) Foto: Dag Eivind Gangås / Ingunn Haraldsen

Har du spørsmål? Ta kontakt med administrasjonssekretær Eldbjørg Merkesdal. Finn mer informasjon om adkomst til NOVA Spektrum her.