Vil du jobbe for en bærekraftig grøntnæring? Norsk Gartnerforbund har en stilling ledig. Søknadsfrist 25. april.

Norsk Gartnerforbund (NGF) er den faglige- og næringspolitiske organisasjonen i Norge som tar ansvar for produsentene innen gartneri- og hagebruk.

Samfunnet har fått øynene opp for betydningen av norsk produksjon av frukt og grønt. Norsk Gartnerforbund jobber for å styrke norske produsenter og vil bidra til innovasjon, vekst og økt norskandel. I dette arbeidet trenger vi en faglig dyktig og engasjert medarbeider som vil jobbe for å nå våre mål.

Stillingen som fagansvarlig for grønnsaker, frukt og bær vil i hovedsak innebære ansvar for NGFs produsenter av grønnsaker, poteter, frukt og bær

Er du interessert i å utvikle og styrke norsk produksjon? Har du lyst til å påvirke rammebetingelser og jobbe med fag som skaper innovasjon og vekst? Er du engasjert og har plantefaglig kompetanse? Liker du samarbeid og spennende oppgaver? Da er det kanskje deg vi leter etter. Stillingen vil i hovedsak innebære et spesielt ansvar for NGFs bedriftsmedlemmer som produserer grønnsaker, poteter, frukt og bær

Blant oppgavene vil være: Oppfølging av medlemmene, ulike fag- og næringspolitiske oppgaver, bidra til innovasjon og vekst gjennom prosesser og samarbeid, jordbruksavtalearbeid, prosjekter, formidling, oppfølging innen regelverksutvikling.

Vi kan tilby:

  • Mulighet til å bli med på en spennende utvikling i en fremtidig sterk norsk grøntnæring med varierte og utviklende arbeidsoppgaver.
  • Å få være med i et team som sammen skal bidra til bygge norsk stolthet, konkurransekraft og bærekraft.
  • Et aktivt og hyggelig arbeidsmiljø sammen med dyktige og engasjerte medarbeidere i Oslo sentrum

Om deg:

Den vi søker må ha engasjement for, og faglig kjennskap til frukt/ grønnsaksnæringen.
Du må ha god plantefaglig kunnskap og gjerne høyere relevant fagutdanning på universitets-, eller høyskolenivå.

Spørsmål?

Ta kontakt med generalsekretær Katrine Røed Meberg.
katrine.meberg@gartnerforbundet.no, eller se våre nettsider www.gartnerforbundet.no.

Søknad med CV sendes på e-post til ngf@gartnerforbundet.no
Søknadsfrist 25. april 2020