Kommer du på GARTNER 2023? 24.oktober sparkes fagseminaret i gang av varierte og spennende foredragsholdere som skal gi sitt perspektiv på problemstillinger rundt helse i landbruket.
Dag 1 møtes vi på NOVA Spektrum i Lillestrøm, klare for faglig input. Hvilken rolle spiller grøntnæringen i folkehelsen, hvordan er helsen i arbeidslivet til gartnere og bønder? Og hvordan kan vi gjøre denne bransjen mer robust?
Program for dag 1:
-
- Åpning ved Olaug Bollestad
Stortingspolitiker for KrF, Helse- og omsorgskomiteen - Evidensbasert forskning på grønne omgivelser
Anna Bengtson, Sveriges Lantbruksuniversitet - Matsikkerhet og bærekraftig produksjon på norske ressurser
Arne Bardalen, spesialrådgiver for NIBIO og Agriconsult Nordic - Utstilling og pause
- Hvorfor samarbeid lønner seg
Hilde Liland, Daglig leder Plantinor, - Gartnerens ansvar for emballasje og landbruksplast
Jan Petter Nerhus og Arve Martinsen, Grønt punkt - Matnasjonen Norge; En revitalisering av kulinarisk arv med norsk frukt og grønnsaker?
Annechen Bahr Bugge, Oslo Met, ernæring - Et sunnere, mer bærekraftig Norge, med økt norsk grøntproduksjon
Anja Bakke Riise, leder Fremtiden i våre hender - Spis deg god med mer frukt og grønt på menyen – helsefordeler ved å velge mer av det grønne
Iselin Bogstrand Sagen, innholdsrådgiver, Opplysningskontoret for Frukt og Grønt - Psykisk uhelse i landbruket
Trond Løkling, Psykolog. NORD Universitetet / PwC
- Åpning ved Olaug Bollestad
Meld deg på her!
Program med forbehold om endringer.